Vervang- of huurwagen

Is uw wagen even buiten gebruik als gevolg van een ongeval of panne? Wij beschikken over een grote vloot aan vervangwagens zodat wij u steeds een gepaste oplossing kunnen bieden.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van een personen- of bestelwagen tot minibusje (tot max 9 personen) voor je zomer- of wintervakantie. Voor de verhuur van specifieke auto’s werken wij samen met officiële verhuurmaatschappijen. Zowel korte- als langetermijn kan u bij ons aan interessante prijzen huren!

Onderhoud

Groot en klein onderhoud in onze eigen werkplaats met oog voor detail en de grootste zorg. Wij respecteren te allen tijde de door de constructeur voorgeschreven onderhoudsintervallen, monteren onderdelen van OE kwaliteit, en gebruiken olies en koelvloeistoffen met de juiste specificaties. U kunt opteren om ter plaatse een koffie of frisdrank te nuttigen en te wachten of u kunt op voorhand een vervangwagen reserveren.

Technische herstellingen

Technische herstellingen na diagnose. Denk maar aan een versleten koppeling of distributieriem, motorschade of problemen met de airco of het infotainment-systeem. Voor al deze technische werkzaamheden heeft Garage Blomme alle equipment en kennis in huis om uw probleem snel en vakkundig op te lossen.

Carosserie

Wij doen professionele herstellingen op de carrosserie van uw voertuig. Dit kan met originele onderdelen of met aftermarket-onderdelen.
Dit kan gaan van het uitdeuken van uw auto, het herstellen van hagelschade, uw auto volledig of deels herspuiten, herstellen van de laklaag tot reparatie van glasschade. Wij garanderen een absolute kwaliteitsgarantie, jaarlijks gecontroleerd door Eurogarant. Onze organisatie voldoet aan de PLUS-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte. Door deze certificatie zijn wij erkend hersteller voor verzekeringsmaatschappijen en staan wij in nauw contact met de expertisebureaus waardoor een vlotte afhandeling van uw dossier gegarandeerd is.
Wij bespreken steeds met de klant wat de beste en goedkoopste, maar toch duurzaamste manier van herstellen is.

Banden en velgen

Herstel of vervanging van versleten banden. Wij werken met alle grote bandenmerken zoals Pirelli, Bridgestone, Michelin, Continental, Dunlop…Wij plaatsen zowel zomer-, winter- als all-seasonbanden met mogelijkheid tot kostenloze stalling.

Bent u op zoek naar een nieuwe, sportieve velgenset? Hiervoor werken wij samen met dealers van premium velgen aan gunstige prijzen.

Takeldienst

Op onze takeldienst kan u 24 op 24 rekenen. En dit zowel voor pechverhelping als repatriëring van wagens en andere voertuigen zowel in binnen- als buitenland. Na depannage kan u steeds een vervangwagen huren.

 

Dringende takeldienst 24/7, contacteer ons op 0479 60 73 86