Auto invoeren naar België uit Bulgarije: auto importeur Blomme begeleidt u doorheen het volledige traject voor de invoer van auto’s en bestelwagens

Een auto of bestelwagen invoeren heeft tal van voordelen. Vaak zijn de auto’s anders en beter uitgerust, hebben ze specifieke opties of configuraties die in België niet voorhanden zijn en zitten ze qua prijssetting een pak lager dan vergelijkbare modellen op de Belgische markt. Het loont dus zeker de moeite te overwegen om dat type auto’s te laten invoeren. Ze zijn meteen beschikbaar en kunnen snel ingevoerd worden, heel dikwijls heb je een full-option model uit Bulgarije voor de prijs van een basismodel in België.

Door onze jarenlange ervaring en expertise als auto importeur van bestelwagens en personenauto’s kan Garage Blomme u bij dit invoertraject begeleiden. Er komt namelijk heel wat kijken bij het invoeren van personenauto’s en camionettes, denk maar aan transport, douane en alle administratieve formaliteiten.

Auto invoeren uit Bulgarije: hoe gaan we nu te werk?

We selecteren voor u de interessantste autotypes volgens uw modelkeuze, gewenste opties en binnen uw budget. We doen een grondige controle op schade of andere gebreken. Vervolgens voeren we met de verkoper rechtstreekse onderhandelingen, natuurlijk in uw voordeel. Eenmaal de verkoop door u ondertekend is via de door ons opgevraagde bestelbon kunnen we de auto invoeren naar België.

Hiervoor gebruiken we gespecialiseerde autotransporteurs met oplegger. De ingevoerde auto of bestelwagen wordt afgeleverd tot aan uw voordeur.

Daarenboven regelen we voor u alle administratieve formaliteiten die bij auto import komen kijken.

  • Verzekerd transport met transitplaten.
  • Aangifte bij de douane via het E705 document.
  • Pre-registratie bij de dienst DIV.
  • Technische keuring.
  • Roze formulier.

Met dit roze formulier kan uw verzekeringsmaatschappij de wagen inschrijven, waarna u via de post uw nummerplaten thuis ontvangt. Geniet van uw zorgeloos ingevoerde auto!

Start hier met het invoeren van uw auto of bestelwagen.